Terms & Conditions

Köp- och Allmänna villkor 

 

1.1.       Bedrägeri

Av säkerhetsskäl sparas din IP-adress när du genomför köp i webbshopen. Alla försök till falska orders eller bedrägerier kommer att polisanmälas.

 

 

1.2. Information om pakethantering

För din trygghet så kontrollvägs din beställning genom hela transportkedjan.

 

1.3. Orderbekräftelse

När du har fullgjort din beställning skickas en orderbekräftelse till e-postadressen som uppgavs vid beställningen.

Ta för vana att alltid kontrollera din orderbekräftelse så att allt ser okej ut, skulle det vara något du undrar över, kontakta då vår kundtjänst. Det är bra om du sparar din orderbekräftelse för att ha till hands vid eventuella kontakter med kundtjänst, när du kontaktar oss är det bra om du har ditt ordernummer tillhands.

Har du inte fått en orderbekräftelse kontroller skräpposten, markera e-post från Gold Bull Supps som säker e-post. Då kommer våra mejl att hamna i inkorgen fortsättningsvis. 

1.4. Orderstatus

*Behandlas* betyder att väntar på att bli behandlad. *Utskriven* betyder att ordern är utskriven och väntar på att bli plockad och packad.*Felaktig/Retur* Betyder att ordern inte gått igenom av någon orsak. *Klar på väg* din order har gått iväg för leverans.

 

1.5. Felaktigt köp

Vid eventuellt felaktigt köp i webbutiken, kontakta vår kundtjänst. Ha gärna ditt ordernummer tillhanda för snabbare hantering. Vi kan inte garantera att det felaktiga köpet kan rättas till, då din order redan kan vara plockad.

 

1.6. Reklamationer

Om ni skulle upptäcka något felaktigt med er order vid leverans, kontakta kundtjänst snarast möjligast för eventuell reklamation. För att skapa en snabbare hantering av ert ärende ber vi er därför att bifoga ordernumret reklamationen gäller, en bild på den felaktiga/skadade varan, era kontaktuppgifter samt en beskrivning som förklarar vad som har skett eller vad ni är missnöjd med.

Vid frågor kontakta vår support info@goldbullsupps.se

 

1.7. Reklamation för transportskador

Skulle du upptäcka en skada på försändelsen, gör en anmälan på detta omedelbart till posten/leverantören. Hämta aldrig ut skadat gods utan att göra en skadeanmälan direkt på plats. Du skall få en blankett på plats som du fyller i direkt. Kontakta oss för vidare information. Enbart skadad förpackning godkänns inte som reklamation.

 

1.8. Normal Leveranstid

Normalt sett har du ditt paket inom cirka 1-3 arbetsdagar. Lördag, söndag och helgdagar räknas inte in. Reservation för leveranser till nordligaste delarna av Sverige kan ta en dag ytterligare. OBS! Mindre orders med restnoterad produkt skickas när alla varor finns i lager. OBS! Postens ligg tid för paket är 14 dagar hos ombuden. Efter det skickas paketet automatiskt tillbaka till oss och då blir detta ett outlöst paket för dig. Vi kan förlänga liggetiden om du anmäler detta till oss i god tid innan paketets liggetid på 14 dagar har utgått.

 

1.9. Outlöst paket, inte uthämtat paket

Har inte paketet hämtats ut inom 14 dagar och det går i retur till Goldbull Supps så har Gold Bull Supps rätt att debitera kund för kostnader gällande frakt, returfrakt, expeditionsavgift samt emballage. Avgiften är 250 kr.

 

 

1.10. Frakt och avisering

Vi använder oss av DHL som vår leverantör av din order.

 

1.11. Fraktpriser

Gäller inom Sverige. För beställningar upp till 500 kr = 29 kr. För beställningar över eller lika med 500 kr = Fri frakt!

 

 

1.12. Beställningar utanför Sverige

Vi hanterar samtliga beställningar utefter svensk lag och svenska villkor.

 

 

 

1.13. Fel i publicering, prisjusteringar och tekniska fel

Vi förbehåller oss rätten till korrigering av prisuppgifter, dokument, grafik, texter med mera som skrivits felaktigt på vår hemsida, i kataloger, på produkter eller i andra förekommande media. Vi reserverar oss även mot prisjusteringar på grund av exempelvis förändrade priser från våra leverantörer, valutaförändringar, lagerförändringar och eventuella tekniska fel i webbshopen, browser eller server.

 

1.14. Åldersgräns

Åldersgränsen vid postorderköp är 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans underskrift. Vi har dock inget automatiskt system som gallrar bort köp som görs av minderåriga, men skulle problem uppstå med detta gäller ändå 14 dagars öppet köp. Kontakta oss så kan vi göra återköp på ordern samt spärra den minderåriges konto hos oss.

 

1.15. Om cookies

Frågor om våra cookies hänvisas till vår integritetspolicy. 

 

1.16. Säkerhet vid betalningar

Gold Bull Supps sparar ALDRIG några uppgifter gällande ditt kontokort! All information skickas krypterad via säkrade servrar (SSL/HTTPS).

 

1.17. Råd om produkter

Alla produkter som Gold Bull Supps säljer via webshopen www.goldbullsupps.se kan användas i Sverige. Tänk på att kosttillskott inte skall ersätta din normala kost utan skall ses som ett komplement.

 

1.18. Pris och Moms

Samtliga priser är inklusive moms. Kosttillskott 12% • Kläder/tillbehör 25%. Skulle momssatserna ändras förbehåller vi oss rätten att justera våra priser till motsvarande momssats.I samarbete med Cardinity betalning är gjord i EUR om du väljer betala med kort.

 

1.19. Byte/Ångerrätt

Som kund hos Gold Bull Supps har ni alltid fria returer och ångerrätt inom 14 dagar när ni handlar online – och detta gäller från och med den dag som ni har mottagit ordern. Varan som returneras måste vara i obrukat och oförändrat skick. Observera att öppet köp och ångerrätt inte gäller intimkläder, till exempel underkläder.

Er retur återbetalas med samma betalningsmetod som vid köp. Om man till exempel betalade med betalkort, sätts samma summa tillbaka på betalkortet som användes vid köptillfället när returen mottagits och blivit behandlad. Vid köp mot faktura justeras fakturasaldot när returen mottagits och blivit behandlad. Vid betalning med postförskott behövs kontouppgifter skickas med i samband med returen. Kom ihåg att alltid bifoga medskickad följesedel vid retur. Önskar man att byta vara gör man så att man lägger en ny beställning på hemsidan, samtidigt som den felaktiga ordern returneras.

Kontakta kundtjänst på mail eller telefon för att erhålla retursedel.

info@goldbullsupps.se 

 

 

 

 

2.1. Kampanjer och erbjudanden

Gold Bull Supps kan från tid till annan erbjuda kampanjer på Webbplatsen som kan ha förmånligare villkor än vad som framgår av dessa Villkor, t.ex. rörande betalning eller förlängd ångerrätt. Dessa förmånligare villkor gäller så länge kampanjen är aktiv och för de specifika varor som anges av Gold Bull Supps i samband med kampanjen. Gold Bull Supps förbehåller sig rätten att när som helst återkalla sådana kampanjer. Vid avslutande eller återkallande av en kampanj gäller dessa Villkor utan ändringar. Erbjudanden på specifika varor på Webbplatsen gäller under en begränsad tid och så länge lagret räcker.

 

2.2. Ångerrätt

Ångerrätt 14 dagar efter det att varorna är mottagna. 

 

 

2.3. Personuppgifter – PUL

Företaget är personuppgiftsansvarigt för behandling av de personuppgifter som Du som kund lämnar till oss. Dina personuppgifter kommer att behandlas i syfte att upprätthålla kundrelationen och eventuellt för marknadsföringsändamål av annat företag. Du kan begära att personuppgifter rättas eller tas bort.

Personuppgiftsansvarig: Gold Bull Supps 

 

2.4. Kataloger, nyhetsbrev och trycksaker

När du genomför ett köp hos oss kan du välja om du vill ha vårt nyhetsbrev via e-post med trevliga erbjudanden och eventuella tävlingar med fina priser. SMS-utskick, kataloger och trycksaker kan komma att skickas ut till registrerade kunder. Vill du inte ha dessa så kan du mejla till vår kundtjänst via info@goldbullsupps.se 

 

2.5. Kontakt

info@goldbullsupps.se