Integritetspolicy

Introduktion 

I samband med din registrering och beställning av våra produkter på www.goldbullsupps.se, accepterar du enligt lag att vi lagrar och använder din information för att uppfylla vårt ansvar gentemot dig. Gold Bull Supps AB skyddar din personliga information enligt dataskyddslagen.

Vi använder din information endast för följande ändamål.

·     Bearbeta och leverera din beställning.

·     Kommunicera med dig och ge Kundsupport.

·     Skicka aktuella information om produkter och kampanjer. 

 

Information eller ändringar till din information

Du har alltid rätt att se dina personuppgifter registrerade hos oss. Om det är felaktig eller ofullständigt har du rätt att få uppgifterna korrigerade eller borttagna. Om du inte önskar att få information från oss kan du enkelt avsluta din prenumeration själv eller kontakta vår kundservice. Gold Bull Supps AB använder krypterad dataöverföring och är SSL-certifierad. 

Betalning och personlig information görs via säkra webbplatser. Om du är under 18 år kan du inte beställa några produkter på Gold Bull Supps AB.

 

Vilken information samlar vi in?

Vi samlar bara den information som du ger oss när du kontaktar oss och registrerar dig för vårt nyhetsbrev eller när du beställer våra produkter online.

 

Uppdateringar

Information på denna sida kan uppdateras och vi rekommenderar att användare av webbplatsen återgår till den här delen för att hålla dig uppdaterad.